Csónakok, yachtok, hajók kárpitozása

Ne bízza a véletlenre! Ehhez szakember kell!

Csónakok, yachtok, hajók kárpitozása

Legyen az csónak, yacht vagy hajó, egy vízi jármű megjelenését minden esetben nagymértékben befolyásolja annak kárpitozása. A hajó, amit vezetünk, nem egy közönséges használati tárgy vagy közlekedési eszköz, hanem egy olyan jármű, amely tükrözi az életformánkat és árulkodik a személyiségünkről!

Megjelenése vonzza a tekintetet, így hát különösen fontos, hogy az összkép, a legapróbb részletekig megfeleljen az elvárásainknak!

A csónakok, yachtok, hajók kárpitozása a szakmának egy igen speciális területe, amely nagy szakmai hozzáértést igényel!

 Kárpitospartner - Csónakok, yachtok, hajók kárpitozása  

...hogy miért érdemes felújítanom?

  • ...mert ha éveken át használtam és szerettem, akkor biztosan jó választás volt.
  • ...mert a hajóm külső és belső megjelenése, tükrözi az egyéniségemet.
  • ...mert a felújítás, minden esetben olcsóbb, mint egy új ülés vagy burkoló elem megvásárlása.
  • ...mert nem csak az új hajóra, hanem a felújításra is 1 év teljes körű garanciát kapok!
  • ...mert nincs szükség arra, hogy időt és fáradtságot nem kímélve utánajárjak a lehetőségeknek.
  • ...mert a felújításnál ki sem kell mozdulnom otthonról, hisz a szakember, kérésemre házhoz jön. A felmérés és az ajánlatadás ingyenes!
  • ...mert a felújításnál nem kell elfogadnom az utánrendelhető gyári elemek választékát, itt az anyagot, a színt és a mintát én választhatom meg! Nem kell kompromisszumokat kötnöm!

  Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

 Tegye fel kérdését most! Kattintson ide!

  

Gondolja meg!
Miért kockáztatna, ha biztosra is mehet?

Legyen szó bármilyen csónakról, yachtról vagy hajóról, a kárpitospartner.hu szakemberei magas színvonalon vállalják a felújítást.

Továbbá ...

  Tegyen próbára minket Ön is!

Azonnali ajánlatkéréshez kattintson ide!

Dajka Erzsébet - Budapest, XX. kerület

„Mind a kapcsolatfelvétellel, kapcsolattartással, mind az adminisztrációval, mind a szakmai munkával, mind pedig az egész megrendeléshez való hozzáállásukkal - maximálisan elégedett vagyok.

ÖRÖMMEL TAPASZTALTAM MEG, HOGY ÖNÖKNEK FONTOS A MEGRENDELŐ. Köszönöm!

Már jeleztem korábban, hogy nekem, aki több, mint 35 éve foglalkozom titkári/ügyintézői feladatokkal és adminisztrációval, feltűnt az írásbeli kommunikációjuk igényessége, megfelelő tartalma és tetszetős külalakja. Nekem ezek a dolgok is sokat elárulnak egy cégről... Tapasztalatom szerint ma, amikor bárki megírhat egy levelet/iratot a számítógépen, nem jellemző, hogy fontosnak tartanák a levelezéssel kapcsolatos alaki és formai követelményeket, pedig - véleményem szerint - az is egyfajta tisztelet a címzett/megrendelő/ügyfél felé. Önöknél ez is maximálisan rendben van.
A fentiekből következően az Önök cégét teljes mértékben "AJÁNLÁSRA ÉRDEMES SZOLGÁLTATÓ"-nak tartom és ajánlani is fogom adott esetben ismerőseimnek.
Jó egészséget, további jó munkát és sok-sok elégedett megrendelőt kívánok Önöknek!”

dr. Telkes Imre - Budapest, XIX.kerület.

„Örültünk, hogy rátaláltunk Halász László Úr kárpitos vállalkozására. 
Megkeresésünket gyors, pontos személyes találkozás követte. Az elvégzendő munkát szakszerűen felmérte.Hatalmas választékú, jó minőségű szövetmintából választhattunk a számunkra legmegfelelőbbet. A kiválasztott szép bútorszövet, és az elvégzett igényes, precíz munka eredménye, hogy kárpitozott bútorunk gyönyörű lett. A háztól házig való szállítás is a kényelmünket szolgálta. A felújítandó bútor elvitele, az "új" bútor kiszállítása, helyére állítása zökkenőmentesen történt. Halász László Úrban egy nagyon kellemes modorú, kiváló szakembert ismertünk meg. 
Munkájához további sikereket kívánunk!” 

elérhetőségeink                                        vissza a lap tetejére